Speciaal voor ouders en verzorgers!

James Bond treedt handelend op, wanneer een bemande ruimte-vlucht gekaapt wordt, waardoor een atoom-oorlog dreigt uit te breken. In Japan komt hij op het spoor van de daders, de wereldwijd verbreide misdaad-organisatie S.P.E.C.T.R.E., waar de aartsvijand van Bond, Ernst Stavro Blofeld genaamd, de touwtjes in handen heeft. Met hulp van de Japanse geheime dienst zet Bond alles op alles om een Derde Wereldoorlog te voorkomen.

Wist je dat Roald Dahl het script heeft geschreven voor deze vijfde bijzonder geslaagde James Bond film met Sean Connery in topvorm? Fan van Roald Dahl? Bezoek dan ook het Roald Dahl Festival!

Let op! Er is geen ondertiteling bij deze film.

Agenda

Zondag 30 december
16:45 tot 18:42 Engels ondertiteld
Zaal 4
€ 8,00
Taal
Engels gesproken, Engels ondertiteld
Duur
117 min
Kijkwijzer
Acteurs
Sean Connery, Akiko Wakabayashi, Mie Hama
Land
VK, VS, Japan
Jaar
1967
Regie
Lewis Gilbert
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.