Onze moederdagspecial Terminator 2: Judgment Day is een echte scifi-klassieker, geregisseerd door James Cameron, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd. Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten.

Moederdagspecial

Je zou het misschien niet zeggen maar Terminator 2: Judgment Day (1991) is de perfecte film om te kijken op moederdag. Geen beter moment om stil te staan bij de stoere moeder Sarah Connor, die alles op alles zet om haar zoon te beschermen tegen het kwaad. Hasta la vista, baby!

Misschien vind je dit ook leuk

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!