Onze moederdagspecial Terminator 2: Judgment Day is een echte scifi-klassieker, geregisseerd door James Cameron, met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol.

Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuur. Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten.

Moederdagspecial

Je zou het misschien niet zeggen maar Terminator 2: Judgment Day (1991) is de perfecte film om te kijken op moederdag. Geen beter moment om stil te staan bij de stoere moeder Sarah Connor, die alles op alles zet om haar zoon te beschermen tegen het kwaad. Hasta la vista, baby!

Agenda

Zondag 12 mei
20:30 tot 22:47
Zaal 4
€ 10,50
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
137 min
Kijkwijzer
Land
VS
Regie
James Cameron
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.