Het Franse drama La douleur van Emmanuel Finkiel, waarin schrijver en belangrijk verzetsman Robert Antelme wordt gearresteerd en gedeporteerd.

Het is juni 1944 en Frankrijk is nog bezet door de Duitsers. Robert zijn jonge echtgenote Marguerite, eveneens schrijfster en actief in het verzet, probeert hem op te sporen. Op haar zoektocht maakt zij kennis met Rabier, een Fransman die voor de Gestapo werkt en doet voorkomen haar te kunnen helpen. Maar hij verwacht daar wel iets voor terug.

Naar de gelijknamige roman van Marguerite Duras.

Voorstelling in samenwerking met Institut Français Groningen.

Language no problem

This movie is French spoken and has English subtitles.

Agenda

Dinsdag 23 april
19:15 tot 21:25 Engels ondertiteld
Zaal 4
€ 10,50
Taal
Frans gesproken, Engels ondertiteld
Duur
127 min
Acteurs
Mélanie Thierry, Benoît Magimel, Benjamin Biolay
Land
Frankrijk
Regie
Emmanuel Finkiel

Misschien vind je dit ook leuk

Grâce À Dieu
  • Film
  • actueel
  • drama
  • Frans
dinsdag 23 april 16:00 tot 18:27

Grâce À Dieu

Miel-Emile
  • Documentaire
  • Frans
  • drama
woensdag 24 april 19:00 tot 21:25

Miel-Emile

Veelgestelde filmvragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.