De première van de korte fictiefilm De Bohemen van schrijver en regisseur Julian Verkerk. 

Het is 1976. Een jonge schrijver met een writersblock verblijft in een appartement in een enorm flatgebouw. Op een avond vindt hij plotseling een andere jongen bewusteloos voor het gebouw liggen. Hij besluit hem in huis te halen waarna de film zich langzaam ontvouwt tot een ingewikkeld en misleidend liefdesdrama.

Groningse Nieuwe #85

Voorstelling in samenwerking met Groninger Videolandschap.

Taal
Nederlands, Engels ondertiteld
Duur
25 min
Land
Nederland
Regie
Julian Verkerk

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.