From trash to art is niet alleen de titel van de documentaire over de kunstenares Sanne Rog uit Assen, maar ook de naam van haar kunstenaarsbedrijfje.

De documentaire geeft een indruk van Sanne als mens, hoe ze haar kunst maakt en welke ideeën haar daarbij aanspreken. Het is de eerste productie van filmmaker Obed Brinkman, die Sanne met haar kunst trof op een expositie in Assen, die georganiseerd werd door Bas Remmers en Erwin Geldermans. Bas en Erwin komen ook aan het woord in de documentaire.

Groningse Nieuwe #81

Voorstelling in samenwerking met Groninger Videolandschap.

Taal
Nederlands en Engels gesproken
Duur
30 min
Land
Nederland
Jaar
2018
Regie
Obed Brinkman

Misschien vind je dit ook leuk

Kunstpraat
  • Talk
  • kunst
donderdag 20 december 12:15 - 13:15

Kunstpraat

Lezing Actie reactie
  • Cursus
  • kunst
zaterdag 22 december 13:00 - 15:00

Lezing Actie reactie

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.