I want to be a powerful woman, high ambitions. I hope I can get there. - Julide

Erasmus Millennials is een documentaire die vijf internationale masterstudenten van de Hanzehogeschool Groningen volgt tijdens hun studie van dag één tot aan de diplomering. De ambities van hoofdpersonen liegen er niet om, maar de weg er naartoe gaat niet over rozen. Zeker ook omdat je als Erasmusstudent in twee verschillende landen je opleiding moet volgen.

Julide uit Duitsland, Lavania uit Malaysia, Dennis uit Vietnam, Cecilie uit Denemarken en Jasper uit Nederland - de film vertelt hun persoonlijke verhalen, hun dromen en frustraties terwijl ze de wereld rondreizen. Wat ze delen met elkaar is hun fascinatie voor een steeds kleiner wordende wereld.

Bij de voorstelling op zondag 13 januari zijn de hoofdrolspelers en de crew aanwezig voor een Q&A.

Groningse Nieuwe #83

Voorstelling in samenwerking met Groninger Videolandschap.

Taal
Engels gesproken
Duur
75 min
Land
Nederland
Regie
Marcel Siegmund

Misschien vind je dit ook leuk

Sneak preview
  • Filmspecial
woensdag 10 april 21:00 - 23:00

Sneak preview

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.