De première van de twee spannende korte films Draw Your Gun en De Muze. 

Draw Your Gun

De vurige western Draw Your Gun van Wouter Jansen, speelt zich af in een aftands gehucht in het wilde westen. Als de kunstenaar Luc le Blanc zijn vijand op een "wanted'' poster afbeeldt, zet dit een kettingreactie van geweld en fraude in gang.

Regie: Wouter Jansen Duur: 15 minuten Taal: Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

De Muze

Het poëtische kunstenaarsportret De Muze van Tom Tieman, gaat over de jonge Friese kunstenaar Alle Jong die tijdens een bezoek aan het Centraal Museum zijn muze ontmoet. Als hij haar aan wil spreken, verdwijnt ze en laat ze Jong achter met niets anders dan een vage herinnering aan een ontmoeting. Wat moet de zoektocht van een jonge kunstenaar naar zijn muze betekenen? Is het een vorm van romantische dwaasheid? Of schuilt er meer achter de zoektocht? 

Regie: Tom Tieman Duur: 12 minuten Taal: Nederlands gesproken

Groningse Nieuwe #84

Voorstelling in samenwerking met Groninger Videolandschap.

Duur
60 min

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.