Een van ‘s werelds meest beroemde bands deelt hun verhaal, in hun eigen woorden en voor de eerste keer.

Volg Coldplay’s ongeloofelijke reis van een bescheiden begin tot stadion-vullende faam. Dit is de ultieme Coldplayfilm. Regisseur Mat Whitecross legt live optredens en backstage opnamens vast van de fantastische wereldtour A head full of dreams en combineert dat met opmerkelijk en nog nooit eerder gezien archiefmaterial dat is vastgelegd over een periode van 20 jaar. De film combineert spectaculaire optredens van iconische nummers, zoals Fix you en Viva la vida, met intieme, achter de schermen momenten die de vriendschap en broederschap van de band onthullen.

Slechts één avond in het filmtheater. Mis dit wereldwijde evenement niet!

Let op: Er gelden geen kortingstarieven voor deze film. Cinevillepashouders en 10-rittenkaarthouders kunnen tegen een toeslag van € 5,50 een ticket aan de kassa kopen. Madiwodo-bonnen en filmcadeau’s zijn bij deze film helaas niet inwisselbaar.

Duur
120 min
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.