Eye Filmmuseumprogrammeur Ronald Simons selecteerde wederom tientallen verbazingwekkende fragmenten waarin de goede bedoelingen van de makers onbedoeld resulteren in tenenkrommende, lachspierkietelende en oogbalteisterende pulpmeuk. Vergaap je aan het maniakale oliemonster en de Indiase Freddy Krueger, zie hoe David Hasselhoff het opneemt tegen de duivel zelf en hoe een kampeervakantie wordt geteisterd door gigantische muggen. Op veler verzoek ook pulpklassiekers als Love Goddesses of Blood Island en Rambu, de Indonesische Rambo.

Duur
90 min

Misschien vind je deze IFFR-films ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.