Great Falls, Montana, jaren zestig. De gevoelige, veertienjarige Joe is het enige kind van Jeanette en Jerry.

Wanneer Jerry zijn baan op de golfbaan verliest en daarmee een doel in zijn leven, laat hij zijn vrouw en kind achter en sluit hij zich aan bij de brandweerlieden die een grote bosbrand bij de Canadese grens bestrijden. Joe wordt gedwongen de rol van man in het huis op zich te nemen en ziet hoe zijn moeder een eigen avontuur begint, een affaire met een oudere man.

Carey Mulligan (Drive, An education), Jake Gyllenhaal (Nocturnal animals, Brokeback mountain), Ed Oxenbould (Paper planes) en Bill Camp (Molly’s game, Loving) spelen de hoofdrollen in Wildlife, het ijzersterke regiedebuut van acteur Paul Dano (There will be blood, Little miss sunshine) naar het gelijknamige verhaal van topauteur Richard Ford.

"Psychologisch rijk en gelaagd"
NCR
"IJzersterk regiedebuut"
de Volkskrant
"Een fraai, ingetogen familiedrama"
VPRO Cinema

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
105 min
Kijkwijzer
Acteurs
Carey Mulligan, Ed Oxenbould, Jake Gyllenhaal
Land
VS
Regie
Paul Dano

Misschien vind je dit ook leuk

The favourite
  • Film
  • Oscar
  • kostuumdrama
  • komedie
zaterdag 23 maart 21:40 - 23:45

The favourite

Veelgestelde filmvragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.