Boekverfilming van de gelijknamige young-adultroman van Emily M. Danforth. De ogenschijnlijk perfecte tiener, Cameron Post (Chloë Grace Moretz), wordt op een avond betrapt terwijl ze seks heeft met de prom queen.

Vervolgens wordt ze naar God's Promise gestuurd, een afgelegen bekeringskamp voor andersgeaarden. De bedoeling is om haar daar van haar homoseksuele geaardheid te genezen. Terwijl ze zich probeert aan te passen aan de omgeving, vindt ze troost bij enkele andere tieners, waaronder een rebels meisje dat luistert naar de naam Jane Fonda.
 

Met inleiding

COC Groningen & Drenthe verzorgt een korte inleiding.

Pride Cinema

Uit de kast en op het scherm. Iedere laatste maandag van de maand een roze film op het witte doek. In het filmcafé is na afloop een tafel gereserveerd voor Pride Cinema, gezellig als je nog even blijft hangen!

Alle Pride Cinema Films>>

Agenda

Maandag 29 juli
21:00 tot 22:32 Met inleiding
Zaal 4
€ 10,50
Taal
Engels gesproken, niet ondertiteld
Duur
91 min
Acteurs
Chloë Grace Moretz, Jennifer Ehle, Sasha Lane
Land
VS
Regie
Desiree Akhavan

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.