The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring is het eerste deel van de befaamde trilogie, waarin Hobbit Frodo (Elijah Wood) de ring in zijn bezit krijgt.

Frodo's oude vriend, de tovenaar Gandalf (Ian McKellen), vertelt hem dat dit de ‘One Ring’ is. Die Ring is het instrument van absolute macht en kan ervoor zorgen dat ‘Sauron, The Dark Lord’ over Middle-earth kan heersen. Frodo moet, samen met 'The Fellowship', een toegewijd reisgenootschap bestaande uit mensen, een dwerg, een elf, hobbits en Gandalf, de Ring meenemen naar de Mount Doom waar deze ooit gesmeden werd.

The Fellowship trotseert duizelingwekkende bergpassen, alles verblindende sneeuwstormen, diepe duisternis, ondoordringbare bossen en uiteenlopende ontmoetingen met vreemde wezens om ‘The One Ring’ te vernietigen in de vuren van Mount Doom.

Extended Edition met pauze

We vertonen de Extended Edition van The Lord of the Rings:The Fellowship of the Ring, de langere versie met extra beeldmateriaal. In deze voorstelling zit een pauze van 15 minuten. De film is niet ondertiteld.

Tolkien

We hebben de trilogie van The Lord of the Rings niet zomaar bij ons teruggehaald op het witte doek. Vanaf 6 juni draaien wij Tolkien, een dramafilm over de vormende jaren van de schrijver van de befaamde verhalen over Midden Aarde.

 

 

Agenda

Maandag 10 juni
19:00 tot 22:48 Met pauze, niet ondertiteld
Zaal 1
€ 10,50
Taal
Engels gesproken, niet ondertiteld
Duur
228 min
Acteurs
Ian Holm, John Rhys-Davis, Sean Asten, Ian McKellen, Elijah Wood, Orlando Bloom, Cate Blanchett
Land
VS, Nieuw-Zeeland
Regie
Peter Jackson

Veelgestelde filmvragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.