Onverhuld Frans drama over de 22-jarige jongens-prostitué Leo, die onbewust op zoek is naar vriendschap en liefde.

Ondanks de risico's denkt hij niet aan stoppen, maar hoopt hij in zijn werk een beetje liefde en tederheid te vinden. Op een avond treft hij de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?

Voorstelling in samenwerking met Institut Français Groningen.

"Sympathiek en mooi uitziend drama"
The Guardian
"Formidabele hoofdrolspeler"
Trouw
"Je kunt de scènes bijna ruiken. Dat is kunde én talent"
Filmtotaal
Taal
Frans, Nederlands ondertiteld
Duur
97 min
Kijkwijzer
Acteurs
Eric Bernard, Félix Maritaud, Nicolas Dibla
Land
Frankrijk
Regie
Camille Vidal-Naquet

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.