Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière.

In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij, gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal van een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother.

Rocketman gaat in première op donderdag 30 mei. Via onze filmnieuwsbrief blijf je op de hoogte!
 

++

Glitterende voorpremière - vrijdag 24 mei

Zet je roze bril op, trek je glitterpak uit de kast en kom verkleed! Voor iedereen die zich geheel in de stijl van Elton John uitdost voor de voorpremière hebben we een gratis drankje. We hebben ook een fotograaf geregeld, dus laat ook je legendarische outfit vastleggen voor onze fotomuur. 

Agenda

Vrijdag 24 mei
21:00 tot 23:11 Voorpremière
Zaal 1
€ 10,50
Taal
Engels gesproken | Nederlands ondertiteld
Acteurs
Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard
Land
Verenigd Koninkrijk
Regie
Dexter Fletcher

Misschien vind je dit ook leuk

Hotel Mumbai
  • Film
  • thriller
vrijdag 24 mei 21:45 tot 23:58

Hotel Mumbai

Le Grand Bain
  • Film
  • drama
  • Frans
  • komedie
vrijdag 24 mei 19:00 tot 21:12

Le Grand Bain

Wekelijks de filmagenda in je inbox >>

Wekelijks de filmagenda in je inbox >>

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.