Drie jonge vrienden worden met vallen en opstaan volwassen tijdens hun studententijd in Amsterdam. 

Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond, ervaren zij wat de betekenis is van vriendschap en ontdekken ze wie ze werkelijk zijn.

"Een film met frisse en overtuigende personages"
VPRO Cinema
"Ontbreken voice-over is verademing"
de Volkskrant
"Een indrukwekkend geheel"
Cinemagazine

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Agenda

Woensdag 14 november
17:00 - 18:42
Zaal 2
€ 6,00
Vrijdag 16 november
13:00 - 14:47
Zaal 2
€ 6,00
Zaterdag 17 november
22:00 - 23:47
Zaal 2
€ 6,00
Taal
Nederlands gesproken
Duur
102 min
Kijkwijzer
Acteurs
Anneke Blok, Ariane Schluter, Chris Peters, Gijs de Lange, Hans Kesting, Huub van der Lubbe, Jaqueline Blom, Jonas Smulders, Julia Akkermans, Kim Feenstra, Minne Koole, Sofie Porro
Land
Nederland
Jaar
2018
Regie
Michiel van Erp

Misschien vind je dit ook leuk

Leave no trace
  • Film
  • drama
dinsdag 13 november 16:15 - 18:14

Leave no trace

Loro
  • Film
  • biografisch
dinsdag 13 november 18:45 - 21:26

Loro

Girl
  • Filmspecial
  • LHBT
  • drama
  • international
dinsdag 18 december 21:00 - 22:45

Girl

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.