Zwitsers romantisch drama van regisseur Marcel Gisler. Als de twee jonge voetbalspelers, Mario en Leon, verliefd op elkaar raken, moeten ze een keuze maken tussen hun carrière of de liefde.

Mario is een jonge succesvolle voetbalspeler en sinds kort is hij gek op Leon, een nieuwe speler in zijn team. Samen delen ze een appartement, waar de liefde is overgeslagen. Maar twee voetballers die op elkaar vallen is niet eerder vertoond. Voorlopig denken ze alleen aan elkaar, maar de eerste geruchten in de club doen al snel de ronde. Mario ziet zijn kansen als profvoetballer in gevaar komen, maar hij wil Leon ook niet verliezen.

Met inleiding

COC Groningen & Drenthe verzorgt een korte inleiding.

Pride Cinema

Uit de kast en op het scherm. Iedere laatste maandag van de maand een roze film op het witte doek. In het filmcafé is na afloop een tafel gereserveerd voor Pride Cinema, gezellig als je nog even blijft hangen!

 

Alle Pride Cinema Films>>

Agenda

Maandag 24 juni
21:00 tot 23:10 Met inleiding
Zaal 4
€ 10,50
Taal
Duits
Duur
119 min
Kijkwijzer
Acteurs
Max Hubacher, Aaron Altaras, Doro Müggler, Jessy Moravec, Jürg Plüss
Land
Zwitserland
Regie
Marcel Gisler

Misschien vind je dit ook leuk

Carmen & Lola
  • Film
  • drama
  • LHBT
  • Spaans
maandag 27 mei 21:00 tot 22:54

Carmen & Lola

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.