Het beklemmende en waargebeurde verhaal van Hotel Mumbai, met Dev Patel in de hoofdrolover de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel.

Een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando’s te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop.

"Extreem meeslepende thriller"
NRC
"Zenuwslopende, bijzonder gewelddadige thriller"
de volkskrant

Agenda

Vrijdag 24 mei
21:45 tot 23:58
Zaal 2
€ 6,00
Zaterdag 25 mei
21:45 tot 23:58
Zaal 2
€ 6,00
Zondag 26 mei
20:00 tot 22:13
Zaal 2
€ 6,00
Dinsdag 28 mei
16:45 tot 18:58
Zaal 2
€ 6,00

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Engels gesproken | Nederlands ondertiteld
Duur
123 min
Kijkwijzer
Acteurs
Dev Patel, Armie Hammer, Nazanin Boniadi, Tilda Cobham-Hervey, Anupam Kher, Jason Isaacs
Land
VS,Australië
Regie
Anthony Maras

Misschien vind je dit ook leuk

Three Identical Strangers
  • Documentaire
  • drama
vrijdag 24 mei 21:15 tot 23:01

Three Identical Strangers

Anna's War
  • Film
  • drama
zaterdag 25 mei 15:05 tot 16:29

Anna's War

Claire Darling
  • Film
  • drama
  • Frans
zondag 26 mei 14:15 tot 15:59

Claire Darling

Wekelijks de filmagenda in je inbox?>>

Wekelijks de filmagenda in je inbox?>>

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.