God Only Knows is een ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. De film is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen.

Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar al het fatsoen vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

In deze film van Mijke de Jong spelen Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters de hoofdrollen. Mijke’s vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscarinzending voor beste buitenlandse film.

"Pijnlijk realistisch familieportret"
VPRO Cinema
"De film heeft een echt hart en de acteurs spelen indrukwekkend"
NRC

Agenda

Maandag 22 april
17:00 tot 18:18
Zaal 4
€ 10,50
Donderdag 25 april
15:00 tot 16:28
Zaal 2
€ 6,00
Vrijdag 26 april
18:35 tot 19:58
Zaal 2
€ 6,00
Zaterdag 27 april
13:45 tot 15:08
Zaal 2
€ 6,00
Zondag 28 april
12:00 tot 13:28
Zaal 2
€ 6,00
Maandag 29 april
17:00 tot 18:28
Zaal 2
€ 6,00
Woensdag 1 mei
13:30 tot 14:58
Zaal 2
€ 6,00

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Nederlands gesproken, niet ondertiteld
Duur
78 min
Kijkwijzer
Acteurs
Monic Hendrickx, Marcel Musters, Elsie de Brauw
Land
Nederland
Regie
Mijke de Jong

Misschien vind je dit ook leuk

The White Crow
  • Film
  • ballet
  • drama
maandag 22 april 11:00 tot 13:15

The White Crow

Vox Lux
  • Film
  • drama
  • language no problem
  • muziek
zondag 21 april 21:00 tot 22:55

Vox Lux

Veel gestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.