God Only Knows is een ontroerende tragikomische vertelling van regisseur Mijke de Jong. De film is een feest van herkenning en gaat over fricties en de onvoorwaardelijke liefde tussen broers en zussen.

Twee totaal verschillende zussen bekommeren zich op elk hun eigen manier om hun broer die overspannen thuis zit. De familieverhoudingen komen al snel onder spanning te staan wanneer de zussen voor hun broer moeten zorgen. En de vraag is; wat houdt dit zorgen dan in? Terwijl ze naar buiten toe proberen om een zinvol leven te leiden laten ze naar elkaar al het fatsoen vallen zoals alleen broers, zussen of geliefden dat kunnen doen.

In deze film van Mijke de Jong spelen Monic Hendrickx, Elsie de Brauw en Marcel Musters de hoofdrollen. Mijke’s vorige film Layla M. was in 2017 de Nederlandse Oscarinzending voor beste buitenlandse film.

"Pijnlijk realistisch familieportret"
VPRO Cinema 2419
"De film heeft een echt hart en de acteurs spelen indrukwekkend"
NRC 2420

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Nederlands, niet ondertiteld
Duur
78 min
Kijkwijzer
Acteurs
Monic Hendrickx, Marcel Musters, Elsie de Brauw
Land
Nederland
Regie
Mijke de Jong

Misschien vind je dit ook leuk

Veel gestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!