Wegens succes verlengd: in oktober 2019 start de Filmclub voor het vierde jaar op een rij!

Koop je ticket

Vrijdag 4 oktober
13:30 tot 16:00
Zaal 1
€ 67,50

Je aansluiten bij de Filmclub betekent dat je vanaf oktober iedere maand, zeven maanden lang een exclusieve en bijzondere voorpremière ziet. Je bent dus één van de eersten in Nederland die de film te zien krijgt! En de lichting van dit jaar is extra speciaal, want het is de eerste die (deels) aan onze locatie aan de Nieuwe Markt plaatsvindt!

De film wordt elke maand ingeleid door onze filmprogrammeur. Na afloop van elke film kun je met de andere Filmclubleden napraten in het café, onder het genot van een drankje. Dit is bij de prijs van het Filmclub-lidmaatschap inbegrepen.

Goed om te weten

  • Je ontvangt één ticket. Dit is je toegangsbewijs voor alle zeven films. Als je je ticket kwijt bent, kunnen we je geen toegang verlenen tot de zaal. Bewaar hem dus goed. Tip: bestel je ticket online! Dan kun je hem altijd in je inbox terugvinden.
  • Bij binnenlopen van de zaal ontvang je een consumptiemunt die je achteraf in ons café kunt inwisselen voor een drankje.
  • Een filmvoorstelling duurt doorgaans niet langer dan 2,5 uur.
  • Ongeveer een week voor iedere Filmclubvoorstelling versturen we een aankondiging met informatie over de film via e-mail. Tot dan blijven de films dus ‘geheim’.
  • Lidmaatschap van de Filmclub is niet op naam. Mocht je een keer niet kunnen, is het dus geen probleem je ticket voor die film door te geven aan iemand anders.
  • Het is dit jaar niet mogelijk een introducé mee te nemen.

Agenda

De Filmclub vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats om 13.30 uur. Vanaf 12.45 is er inloop. De data van dit seizoen zijn:

Vrijdag 4 oktober Hereplein 73
Vrijdag 1 november Hereplein 73
Vrijdag 6 december Nieuwe Markt 1
Vrijdag 3 januari Nieuwe Markt 1
Vrijdag 7 februari Nieuwe Markt 1
Vrijdag 6 maart Nieuwe Markt 1
Vrijdag 3 april Nieuwe Markt 1

LET OP: dit najaar gaan we verhuizen naar de Nieuwe Markt. Omdat we de precieze datum hiervan nog niet weten, is het mogelijk dat één van de bovenstaande data nog verschuift naar nét een andere vrijdag. Hierover informeren we je uiteraard tijdig.

Kortom: 7 exclusieve voorpremières inclusief consumptie achteraf - voor maar € 67,50 ben je dit jaar lid van deze club!

Koop je ticket

Vrijdag 4 oktober
13:30 tot 16:00
Zaal 1
€ 67,50

Koop hierboven online je tickets. Tickets zijn ook aan de kassa van ons filmtheater aan Hereplein 73 te koop.

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!