Op een mooie zomerdag besluit Claire (Catherine Deneuve) haar complete inboedel te verkopen en heeft daarom al haar spullen in de voortuin uitgestald.

Als een horde nieuwsgierige buren begint te vechten om de laaggeprijsde antiekstukken, komen Claire's herinneringen uit haar tragische en flamboyante leven plotseling terug. Ondertussen wordt Marie door een vriendin van vroeger gewaarschuwd dat haar moeder bezig is al hun bezittingen te verkopen.

Hoewel moeder en dochter eigenlijk geen contact meer met elkaar hebben, komt ze terug om de verkoop te stoppen en de reden voor haar moeders impulsieve beslissing te achterhalen.

"Het meanderende verhaal voelt als een pleidooi om even stil te staan"
NRC
"Catherine Deneuve en haar tegenspelers zijn fijn"
de Volkskrant

Agenda

Zondag 26 mei
14:15 tot 15:59
Zaal 3
€ 10,50
Taal
Frans
Duur
94 min
Kijkwijzer
Acteurs
Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Alice Taglioni
Land
Frankrijk
Regie
Julie Bertuccelli

Misschien vind je dit ook leuk

Three Identical Strangers
  • Documentaire
  • drama
vrijdag 24 mei 17:00 tot 18:46

Three Identical Strangers

Wild Rose
  • Film
  • drama
  • muziek
vrijdag 24 mei 21:30 tot 23:21

Wild Rose

Hotel Mumbai
  • Film
  • thriller
vrijdag 24 mei 21:45 tot 23:58

Hotel Mumbai

Wekelijks de filmagenda in je inbox? >>

Wekelijks de filmagenda in je inbox? >>

Veelgestelde filmvragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.