Julian Schnabels portret van de laatste jaren van Vincent van Gogh (Willem Dafoe), waarin hij worstelde met zijn kunst, ziekte en vriendschappen.

Wanneer Vincent van Gogh in 1886 verhuist, met als doel door te breken als kunstenaar, leert hij een avant-gardistische groep kunstenaars kennen, onder wie Paul Gauguin. Maar Van Gogh stuit op onbegrip en afwijzingen en vertrekt uiteindelijk naar Arles in de hoop een nieuw bestaan te bouwen. In zijn zoektocht naar aanvaarding, verliest Van Gogh zich echter steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. In At Eternity's Gate gaat regisseur Julian Schnabel (Basquiat en The Diving Bell and the Butterfly), op verkenning naar de worsteling van Vincent van Gogh om te worden begrepen als kunstenaar. 

 

"Willem Dafoe maakt een onuitwisbare indruk"
VPRO Cinema 2024
"Toeschouwer wordt soms eventjes zelf de kunstenaar"
NRC 1927
"Een oprechte, eerbiedige film"
The Guardian 2023

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Engels, Frans, Nederlands ondertiteld
Duur
110 min
Kijkwijzer
Acteurs
Emmanuelle Seigner, Mads Mikkelsen, Mathieu Amalric, Oscar Isaac, Rupert Friend, Willem Dafoe
Land
Frankrijk, Ierland, Verenigd Koninkrijk, VS, Zwitserland
Regie
Julian Schnabel

Misschien vind je dit ook leuk

Veelgestelde filmvragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Tot wanneer draait deze film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!