Anna's War van regisseur Aleksei Fedorchenko vertelt het waargebeurde verhaal van de zesjarige Anna, die vanuit haar schuilplaats in een door de nazi’s overgenomen gebouw de oorlog aan zich voorbij ziet trekken.

De waakhond op het erf maakt haar tot gevangene; het  gevaar ontdekt te worden ligt voortdurend op de loer. Haar vindingrijkheid, de kleinigheden die de naar verloop van tijd wisselende bezoekers achterlaten en de schatten die ze in de  aangrenzende ruimtes vindt, evenals de herinneringen aan haar familie en opvoeding, helpen haar te overleven en leveren tegelijk enkele absurdistische, theatrale momenten op.

"Een origineel en ontroerend survivalverhaal"
NRC 2536
"Even intiem als surreëel decor"
de Volkskrant 2555

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Russisch Oekraïens en Duits gesproken | Nederlands ondertiteld
Duur
75 min
Kijkwijzer
Acteurs
Marta Kozlova, Ilya Belov, Sergey Fedorov, Konstantin Itunin
Land
Rusland
Regie
Aleksey Fedorchenko

Wekelijks de filmagenda in je inbox?>>

Wekelijks de filmagenda in je inbox?>>

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Tot wanneer draait deze film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!