Anna's War van regisseur Aleksei Fedorchenko vertelt het waargebeurde verhaal van de zesjarige Anna, die vanuit haar schuilplaats in een door de nazi’s overgenomen gebouw de oorlog aan zich voorbij ziet trekken.

De waakhond op het erf maakt haar tot gevangene; het  gevaar ontdekt te worden ligt voortdurend op de loer. Haar vindingrijkheid, de kleinigheden die de naar verloop van tijd wisselende bezoekers achterlaten en de schatten die ze in de  aangrenzende ruimtes vindt, evenals de herinneringen aan haar familie en opvoeding, helpen haar te overleven en leveren tegelijk enkele absurdistische, theatrale momenten op.

"Een origineel en ontroerend survivalverhaal"
NRC
"Even intiem als surreëel decor"
de Volkskrant

Agenda

Zaterdag 25 mei
15:05 tot 16:29
Zaal 4
€ 10,50

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Russisch Oekraïens en Duits gesproken | Nederlands ondertiteld
Duur
75 min
Kijkwijzer
Acteurs
Marta Kozlova, Ilya Belov, Sergey Fedorov, Konstantin Itunin
Land
Rusland
Regie
Aleksey Fedorchenko

Wekelijks de filmagenda in je inbox?>>

Wekelijks de filmagenda in je inbox?>>

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Tot wanneer draait een film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.