Een gezellige familiereünie ontaardt in een chaotisch samenzijn.

Albo en Pietro vieren met hun talrijke familie hun 50-jarig huwelijk op het zonovergoten eiland Ischia. Als de boot vanwege sterke wind niet meer afvaart, moet de grote familie noodgedwongen twee dagen en nachten met elkaar doorbrengen en komt alle oud zeer en andere spanningen naar boven. A casa tutti bene is een heerlijke film waarin al die Italiaanse eigenaardigheden onder de zon samenkomen.

"Een fijne mix van een lach en een traan"
VPRO Cinema

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Duur
115 min
Kijkwijzer
Acteurs
Carolina Crescentini, Elena Cucci, Pierfrancesco Favino, Stefano Accorsi, Tea Falco
Land
Italië
Jaar
2018
Regie
Gabriele Muccino

Misschien vind je dit ook leuk

Italiaans op reis A1
  • Cursus
  • taal
dinsdag 15 januari 11:00 - 12:30

Italiaans op reis A1

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.