Biopic over drie dagen uit het bewogen leven van filmicoon Romy Schneider: de dagen van het interview dat ze in 1981 aan een journalist en een fotograaf van het weekblad Stern geeft. Dit terwijl ze met een jeugdvriendin in een kuurhotel in het Bretonse vissersplaatsje Quiberon verblijft.

Haar vriendin probeert Romy kostte wat kost tegen zichzelf te beschermen, want ze gebruikt op dat punt zo veel drank en medicijnen dat ze eigenlijk te labiel is om het interview te doen. Maar Schneider laat zich niet tegenhouden: dit is haar kans om voor eens en voor altijd af te rekenen met haar suikerzoete Sissi-imago.

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Duits, Engels, Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
127 min
Kijkwijzer
Acteurs
Marie Bäumer, Birgit Minichmayr, Charly Hübner
Land
Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk
Regie
Emily Atef

Misschien vind je dit ook leuk

Sneak preview
  • Filmspecial
zondag 10 februari 20:00 - 22:00

Sneak preview

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.