In het pakkende vervolg op De kinderen van juf Kiet volgen we de zevenjarige Branche uit Macedonië. Hij zit eerst nog in het migrantenklasje van de alomtegenwoordige juf, maar gaat naar een gewone klas. Daar heeft hij een meester en moet hij leren met Nederlandse kinderen om te gaan.

Q&A

Op donderdag is er na de film een Q&A in het Nederlands met regisseur Peter Lataster.

English

In this compelling sequel to The Children of Miss Kiet, a seven-year-old Macedonian boy moves from a transition class for immigrants to a regular class for Dutch children.

All screenings are Dutch spoken and have English subtitles. On Thursday, after the documentary there is a Q&A in Dutch with director Peter Lataster.

Agenda

Donderdag 22 november
19:00 - 20:37 Engels ondertiteld, Met Q&A, Landelijke première
Zaal 4
€ 5,00
Vrijdag 23 november
15:15 - 16:32 Engels ondertiteld
Zaal 4
€ 10,00
Zaterdag 24 november
17:30 - 18:47 Engels ondertiteld
Zaal 3
€ 10,00
Zondag 25 november
11:00 - 12:17 Engels ondertiteld
Zaal 4
€ 10,00
Taal
Nederlands gesproken, Engels ondertiteld
Duur
77 min
Land
Nederland
Jaar
2018
Regie
Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster

Meer IDFA-documentaires

América
  • Documentaire
  • IDFA
  • Best of Fests
zaterdag 24 november 11:15 - 12:31

América

Buddy
  • Documentaire
  • IDFA
  • Competitie
zondag 25 november 15:30 - 16:56

Buddy

Closing Time
  • Documentaire
  • IDFA
  • Competitie
vrijdag 23 november 17:00 - 18:47

Closing Time

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.