Peter Švrček maakt zich ernstig zorgen over de toekomst van Slowakije en de komst van immigranten. Daarom traint hij met een groep gelijkgestemden elk weekend om zich voor te bereiden op een eventuele oorlog. De overheid staat het bestaan van deze rechtsextremistische groep met politieke ambities ondertussen oogluikend toe.

English

An unsettling portrait of a rightwing paramilitary group of Slovakians, who train in the forest every weekend, preparing for the coming war.

The screening is spoken in Slovak and has English subtitles.

Taal
Slovaaks gesproken, Engels ondertiteld
Duur
76 min
Land
Tsjechië, Kroatië
Regie
Jan Gebert

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.