Dit is een dubbelprogramma. Dat betekent dat je twee films te zien krijgt. De eerder aangekondigde Q&A met regisseur David Verbeek gaat helaas niet door.

This is a double bill: you will see two short documentaries. Unfortunately, the announced Q&A with director David Verbeek is cancelled.

Trapped in the City of a Thousand Mountains

Overdag is Chongqing van de Communistische Partij, maar ’s nachts zijn de neonverlichte straten en achterafsteegjes het terrein van de groep rappers die in deze film worden gevolgd. Hun artistieke verzet tegen het gebrek aan vrijheid in China drukken ze uit in hun tatoeages en hun muziek. Een sfeervol, ritmisch inkijkje in een levendige subcultuur. 

English

In the vast city of Chongqing, a new generation of rappers try to keep expressing themselves after tough new censorship from the government.

My Underground Family

Onder de naam PasSage organiseren Ugo en zijn vrienden ondergrondse feestjes op bijzondere plekken in Parijs. Ze zien de feesten als hun laatste bastion van vrije expressie. Filmmaker Jérôme Clément Wilz neemt de kijker mee tot in het hart van de vriendengroep en haar belevenissen.

English

Filmmaker Jérôme Clément Wilz takes us into the heart of a group of friends who organize underground parties in Paris.

Taal
Chinees / Frans gesproken, Engels ondertiteld
Duur
84 min
Regie
David Verbeek / Jérôme Clément Wilz

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.