Bij toeval wordt een bij hun geboorte van elkaar gescheiden Amerikaanse eeneiige drieling na jaren herenigd. De drie broers storten zich onvervaard in een warm bad van publieke aandacht. Maar als de wittebroodsweken voorbij zijn, blijken de opgewekte krullenbollen ook een duisterder kant met elkaar gemeen te hebben en krijgt het sprookjesachtige verhaal een tragische wending.

English

The astonishing story of the reunion of identical triplets who were separated at birth takes an unexpected and tragic turn.

This screening is English spoken and has no subtitles.

Taal
Engels gesproken, niet ondertiteld
Duur
96 min
Land
VS
Regie
Tim Wardle

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.