Tim Wardle's veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers is het meest verbazingwekkende waargebeurde verhaal ooit verteld, dat bewijst dat het echte leven vaak vreemder is dan fictie.

Bobby, Eddy en David worden geboren als identieke drieling, maar gescheiden bij de geboorte en door drie verschillende families geadopteerd. Als drie vreemden worden ze op volwassen leeftijd herenigd door een bizar toeval.

Hun adembenemende feelgood-verhaal wordt onmiddellijk een wereldwijde sensatie die roem en faam met zich meebrengt. Ze worden overal voor uitgenodigd, gaan van talkshow naar talkshow en starten zelfs een eigen restaurant in New York. Achter deze sprookjesreünie zit echter ook een duistere kant, die gaandeweg een onvoorstelbaar geheim blootlegt - een geheim dat meer mensen treft.

Three Identical Strangers is de winnaar van de Special Jury Award van het Sundance Film Festival 2018. In de VS werd de documentaire een instant box office succes.

"Hoe minder je ervan weet, van tevoren, hoe beter"
De Volkskrant 1344
"IJzingwekkende thriller vol bizarre plotwendingen"
VPRO Cinema 2695

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-.

Taal
Engels gesproken | Nederlands ondertiteld
Duur
96 min
Kijkwijzer
Land
VS
Regie
Tim Wardle

Misschien vind je dit ook leuk

  • Film
  • komedie
Tel Aviv on Fire
zondag 18 augustus 21:25 tot 23:15

Tel Aviv on Fire

  • Film
  • natuur
The Biggest Little Farm
zondag 18 augustus 12:00 tot 13:42

The Biggest Little Farm

Wekelijks de filmagenda in je inbox >>

Wekelijks de filmagenda in je inbox >>

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Tot wanneer draait deze film? Komen er nog voorstellingen bij?

Op maandag puzzelen we het programma voor de komende filmweek (donderdag t/m woensdag) in elkaar. Op basis van bezoekcijfers bepalen we dan of we een film nog een week verlengen. Ben je benieuwd of jouw favoriete film verlengd wordt? Check dan 's maandags vanaf 17.00 uur onze website.

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen

Weet als eerste
wat er speelt

Bring it on!