Rond de Brennerpas zouden in 2016 hekken worden geplaatst om de vermeende vluchtelingenstroom tegen te houden. Geyrhalter voerde genuanceerde gesprekken met mensen uit deze grensplaats, vastgelegd in extreem precieze shots. Zo verkent hij niet alleen deze paar vierkante kilometer Tirol, maar vertelt hij ook een urgent verhaal over de staat van Europa.

English

In precisely composed shots, Nikolaus Geyrhalter explores the few square kilometers around the Brenner Pass, telling an urgent story about Europe in the process.

The screening is German spoken and has English subtitles.

Taal
Duits gesproken, Engels ondertiteld
Duur
112 min
Land
Oostenrijk
Regie
Nikolaus Geyrhalter

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.