In de zenuwslopende maanden voor de Amsterdamse gemeenteraadsverkiezingen volgen we voormalig tv-presentatrice Sylvana Simons, oprichter van BIJ1. Houdt de goedgebekte en opvallend geklede diva het vol tot aan de verkiezingsdag? Een inspirerend verhaal van een bevlogen vrouw die het op persoonlijk vlak zwaar te verduren krijgt in de strijd voor een gelijkwaardiger wereld.

Nagesprek

Na afloop van de film is er een nagesprek met Sylvana Simons en regisseur Ingeborg Jansen, onder leiding van Rosa Timmer, verslaggever bij Dagblad van het Noorden. Het nagesprek is in het Nederlands.

English

When former TV personality Sylvana Simons enters the Dutch political arena with her party BIJ1, the going is tougher than she ever expected.

This screening is Dutch spoken and has English subtitles. After the film, there's a Dutch spoken after-talk with Sylvana Simons and director Ingeborg Jansen. This conversation is moderated by Rosa Timmer, reporter at Dagblad van het Noorden.

Let op: Voorstellingen die in zaal 2 draaien, onze multifunctionele zaal met gewone stoelen i.p.v. bioscoopstoelen, bieden we aan voor een gereduceerd tarief van € 6,-. Please note: screening room 2 is a multifunctional room with regular chairs instead of cinema seats, therefore film screenings in this room cost only € 6,-.

Taal
Nederlands gesproken, Engels ondertiteld
Duur
90 min
Land
Nederland
Regie
Ingeborg Jansen

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.