Het is bijna pijnlijk om te zien dat rijke westerlingen er echt intrappen: een nepaccount van een sexy vrouw, waarachter een man zit die uit is op hun geld. Deze onpartijdige blik achter de schermen van internetoplichting volgt enkele Ghanezen die hun ‘cliënten’ vooral zien als uitweg uit de armoede.

English

An unbiased behindthescenes look at internet scamming in Ghana, where con artists cheat wealthy Westerners to escape poverty.

This screening is English spoken and has English subtitles.

Agenda

Zaterdag 24 november
19:15 - 20:36 Engels ondertiteld
Zaal 3
€ 10,00
Taal
Engels ondertiteld
Duur
81 min
Land
België, Nederland
Jaar
2018
Regie
Ben Asamoah

Meer IDFA-documentaires

Camorra
  • Documentaire
  • IDFA
  • Competitie
vrijdag 23 november 19:45 - 21:06

Camorra

Hamada
  • Documentaire
  • IDFA
  • Competitie
vrijdag 23 november 15:15 - 16:55

Hamada

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.