Met distantie gemaakte, gedurfde en zeer vormvaste documentaire waarin talloze therapieën en cursussen de revue passeren, van leiderschapstrainingen met paarden tot mindfulness voor kinderen. Een respectvolle observatie van de hedendaagse zoektocht naar persoonlijke groei en zingeving is het resultaat.

Interview

Na afloop van deze film is er een interview met regisseur Menna Laura Meijer namens mint film office. Filmjournalist Sasja Koetsier leidt het interview. Het interview is in het Nederlands.

English

A bold and rigidly structured documentary about the modernday quest for meaning and personal growth.

After this documentary there is an interview with director Menna Laura Meijer on behalf of mint film office. The interview is in Dutch. The screening itself is spoken in Dutch and has English subtitles.

Taal
Nederlands gesproken, Engels ondertiteld
Duur
90 min
Regie
mint film office

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.