Een groep skateboarders groeit op in de Rust Belt van Amerika en worstelt met het volwassen leven. In een hyperpersoonlijk portret dat twaalf jaar omspant, toont debutant Bing Liu hoe armoede, racisme en huiselijk geweld de generatie van zijn vrienden tekenen. De authentieke toon en openhartigheid leverden Minding the Gap de juryprijs op van het Sundance Festival.

English

A group of skateboarders in America’s Rust Belt struggle in the gap between turbulent childhood and the responsibilities of adult life.

This screening is English spoken and has no subtitles.

Taal
Engels gesproken, niet ondertiteld
Duur
108 min
Land
VS
Jaar
2018
Regie
Bing Liu

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.