De documentaire Mantra: Sounds into Silence neemt je mee op een muzikale reis rond de wereld.

We ontmoeten allerlei mensen van diverse achtergronden, variërend van Tibetaanse monniken, hiphopmuzikanten en gevangenen, die verslag doen van de blijvende positieve effecten die het Kirtan-zingen heeft op hun gevoelsleven. Ook zien we dat er neurologisch steeds meer bewijzen komen van de meetbare positieve invloeden van meditatie en chanting. Een bewogen portret van de Kirtan (mantra's), waarbij we door het zingen van deze mantra's samen innerlijke vrede en harmonie vinden.

Agenda

Zondag 26 mei
11:00 tot 12:35
Zaal 4
€ 10,50
Taal
Engels gesproken | Nederlands ondertiteld
Duur
85 min
Acteurs
Deva Prema, Miten, Krishna Das, MC Yogi
Land
Griekenland,Spanje
Regie
Georgia Wysz

Misschien vind je dit ook leuk

Three Identical Strangers
  • Documentaire
  • drama
vrijdag 24 mei 21:15 tot 23:01

Three Identical Strangers

Camino, een featurelength selfie
  • Documentaire
woensdag 5 juni 19:00 tot 20:36

Camino, een featurelength selfie

Veelgestelde vragen

Moet ik mijn e-tickets printen?

Nee. Het mag wel, maar we kunnen je e-tickets ook gewoon scannen vanaf je smartphone. Zet je beeldscherm wel even op de felste stand!

Zijn de kaarten geplaceerd?

Nee, je mag gaan zitten waar je wilt.

Staat je vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag en natuurlijk ook zo snel mogelijk.

Contact opnemen
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.