Een buschauffeur en twee broertjes proberen in stoffig Kabul het hoofd boven water te houden. Als de bus kapot raakt en de vader van de broertjes het land uitgaat wordt het zwaar. In het café bespreekt men de laatste aanslagen terwijl de kinderen ons hun nachtmerries toevertrouwen. Dichterbij kan het echte Afghaanse leven niet komen.

English

A bus driver and two brothers struggle to keep their heads above water in Kabul, a city still regularly struck by terrorist attacks.

This screening is Persian spoken and has English subtitles.

Agenda

Zaterdag 24 november
15:30 - 16:55 Engels ondertiteld
Zaal 3
€ 10,00
Taal
Perzisch gesproken, Engels ondertiteld
Duur
85 min
Regie
Aboozar Amini

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.