Op de laatste dag van het festival in Groningen vertonen we traditiegetrouw de Audience Favorites van het festival in Amsterdam, in een doorlopend programma. Een prachtige kans om, zonder keuzestress, op één dag, getrakteerd te worden op geheide hoogtepunten uit het festival.

De filmtitels blijven tot op het laatste moment een verrassing, want ze worden op het IDFA in Amsterdam gekozen door het publiek. We weten de titels dus pas op zaterdag 24 november. Je kunt je vanaf dan bij de kassa laten informeren. Of je laat je gewoon verrassen zondagochtend, dan wordt het programma aan de zaal uitgereikt.

Als je het IDFA in Groningen ook op de andere dagen bezoekt,  zou het kunnen dat je een van de films uit de Audience Favorites al gezien hebt.

Lunch

Net als op zaterdag kun je ook zondag genieten van een lunch in ons eetcafé (vanaf 12.00 uur). Handig tussen de films door! De lunch is niet bij de prijs van IDFA's Audience Favorites inbegrepen.

Cinevillepashouders kunnen voor € 24,- een ticket kopen aan de kassa van ons filmtheater aan het Hereplein.

Duur
480 min
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.