Ze kennen elkaar pas een maand, maar Mark (18) en Kirill (20) lijken voorbestemd als vrienden. Ze delen hun provocerende houding naar de wereld, hun zucht naar aandacht en de manier waarop ze met meisjes omgaan. Maar op een reisje naar de Krim wordt hun vriendschap op de proef gesteld.

Inleiding

Deze film wordt ingeleid door freelance filmjournalist Omar Larabi van Filmkrant.Live. De inleiding is in het Nederlands.

English

Two young friends test the boundaries of the civilized world on an alcoholfuelled trip that connects a succession of summer nights.

This documentary has a short introduction in Dutch. The screening itself is Russian spoken and has English subtitles.

Taal
Russisch gesproken, Engels ondertiteld
Duur
72 min
Land
Rusland
Regie
Aleksandr Elkan

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.