De vrienden Sidahmed, Zahra en Lafdal wonen in de Westelijke Sahara, afgescheiden van de rest van de wereld door mijnenvelden en een Marokkaanse muur. Ze behoren tot de Sahrawi, een vergeten volk dat al tientallen jaren in vluchtelingenkampen leeft. Gelatenheid, humor en veerkracht strijden om voorrang in dit vitale, prachtig gefotografeerde portret van drie jongvolwassenen.

Inleiding

Deze film wordt ingeleid door freelance filmjournalist Omar Larabi van Filmkrant.Live. De inleiding is in het Nederlands.

English

A humorous, bittersweet portrait of three uncompromising twentysomethings cut off from the world in a refugee camp in Western Sahara.

This documentary has a short introduction in Dutch. The screening itself is Arabic spoken and has English subtitles.

Taal
Arabisch gesproken, Engels ondertiteld
Duur
90 min
Regie
Eloy Domínguez Serén

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.