Ingetogen portret van de succesvolle Britse singer-songwriter Ed Sheeran. We volgen hem en zijn vrolijke, gedreven gezelschap tijdens de productie van zijn laatste album Divide. De introverte zanger oefent liedjes in een geruite pyjamabroek en lijkt soms zelf verbaasd over het effect van zijn muziek: “Liedjes zijn rare dingen.”

English

Behind the scenes with superstar Ed Sheeran: an intimate and musical account of the production process for his latest album Divide.

This screening is English spoken and has no subtitles.

Taal
Engels gesproken, niet ondertiteld
Duur
84 min
Land
VS
Regie
Murray Cummings

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.