Wanneer de 60-jarige Nils zijn toevlucht neemt in de ruige Noorse bergen wordt hij geconfronteerd met zijn onbeheersbare behoefte aan menselijk contact.

Vol verlangen naar een onafhankelijk leven in harmonie met de natuur en neemt Nils toevlucht in een kleine houten hut in de bergen in Noorwegen. Ondanks zijn poging om afstand te nemen van de moderne maatschappij neemt hij wel zijn mobiele telefoon mee. In de ruige Noorse wildernis kan Nils zijn behoefte naar menselijk contact niet uitschakelen. Zijn isolement via zijn mobieltje delen met de buitenwereld blijkt onweerstaanbaar. Deze documentaire observeert hoe Nils de balans probeert te vinden tussen het contact met zichzelf, de natuur en de buitenwereld.

Taal
Noors, Nederlands ondertiteld
Duur
73 min
Land
Nederland
Regie
Joost van der Wiel

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.