Studenten verpleegkunde moeten enorm veel medische kennis opdoen en talloze intieme handelingen beheersen, die ze tijdens hun stage uiteindelijk foutloos en zelfverzekerd moeten kunnen uitvoeren bij echte patiënten. Op de driejarige opleiding waar Nicolas Philibert (Être et avoir) filmde, is de druk dan ook groot. Niet iedereen haalt de eindstreep zonder horten of stoten.

Agenda

Vrijdag 23 november
13:00 - 14:45
Zaal 4
€ 10,00
Zondag 25 november
19:00 - 20:45
Zaal 4
€ 10,00
Taal
Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
105 min
Land
Frankrijk
Jaar
2018
Regie
Nicolas Philibert

Meer IDFA-documentaires

Touch Me Not
  • Documentaire
  • IDFA
  • Best of Fests
donderdag 22 november 21:00 - 23:05

Touch Me Not

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.