Een echtpaar van middelbare leeftijd runt een eenvoudig eettentje aan een druk kruispunt in Taipei, waar ook in de nachtelijke uren van alles te observeren valt – tot in de kleinste details. Ritmisch gemonteerde, speelse beelden en een opvallende soundtrack zorgen voor een hypnotiserende kijkervaring.

English

A hypnotic and playful observation of a couple working nights in a snack bar at an anonymous junction in Taipei.

This screening is Chinese spoken and has English subtitles.

Taal
Chinees gesproken, Engels ondertiteld
Duur
107 min
Regie
Nicole Vögele

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.