Heddy Honigmann onderzoekt de hechte band tussen mens en dier in dit aangrijpende en zorgvuldig samengestelde portret van een zestal geleidehonden en hun eigenaren. Is het liefde, loyaliteit of simpelweg een werkrelatie? De antwoorden verschillen, maar dat de band bijzonder en onvoorwaardelijk is, daar zijn ze het allemaal over eens.

English

Heddy Honigmann explores the close bond between animal and human in this moving portrait of guide dogs and their owners.

This screening is Dutch spoken and has English subtitles.

Agenda

Zondag 25 november
15:30 - 16:56 Engels ondertiteld
Zaal 4
€ 10,00
Taal
Nederlands gesproken, Engels ondertiteld
Duur
86 min
Land
Nederland
Jaar
2018
Regie
Heddy Honigmann

Meer IDFA-documentaires

A Northern Soul
  • Documentaire
  • IDFA
  • Masters
zaterdag 24 november 19:45 - 21:11

A Northern Soul

Verrassingsfilm
  • Documentaire
  • IDFA
zondag 25 november 21:15 - 23:05

Verrassingsfilm

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.