Het leven van drie Mexicaanse broers krijgt een onverwachte wending wanneer hun vader in de gevangenis belandt op beschuldiging van ouderenverwaarlozing, en zij de zorg voor hun hoogbejaarde grootmoeder América overnemen. Ondanks problemen en onderlinge ergernissen voeren speelsheid en tederheid de boventoon in dit intieme portret.

English

With their father in prison, three Mexican brothers care for their elderly grandmother, who is suffering from dementia.

This screening is Spanish spoken and has English subtitles.

Taal
Spaans gesproken, Engels ondertiteld
Duur
76 min
Land
VS
Regie
Erick Stoll, Chase Whiteside

Hele IDFA-programma >>

Hele IDFA-programma >>
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.