De Filmclub

De Filmclub

In oktober 2018 is de derde lichting van De Filmclub van start gegaan. De Filmclub krijgt 1 keer per maand een exclusieve en bijzondere voorpremière te zien.

Voorpremières zijn films die een tot drie weken na de filmclubvoorstelling landelijk in première gaan. Jij bent dus een van de eersten die de film te zien gaat krijgen.

De film wordt elke maand ingeleid door onze filmprogrammeur. Je krijgt voorafgaand aan de film gratis koffie of thee! Daarnaast ontmoet je natuurlijk allemaal filmliefhebbers, dus wie weet ontstaan er nog mooie contacten.

Agenda

De Filmclub vindt elke eerste vrijdag van de maand plaats om 13.30 uur. Vanaf 12.45 is er inloop. De data van dit seizoen zijn:
+ vrijdag 5 oktober 2018
+ vrijdag 2 november 2018
+ vrijdag 7 december 2018
+ vrijdag 4 januari 2019
+ vrijdag 8 februari 2019 (in dit geval de tweede vrijdag van de maand, i.v.m. IFFR in Groningen)
+ vrijdag 1 maart 2019
+ vrijdag 5 april 2019

Het is mogelijk een introducé mee te nemen. Deze betaalt €10,50 entree per film. Te voldoen op de dag van de film aan de kassa van het Hereplein (kaartje kopen samen met het Filmclublid) en zolang de voorraad strekt.

Goed om te weten:

  • Een filmvoorstelling is doorgaans niet langer dan 2,5 uur
  • Acht dagen voor iedere Filmclubdag versturen we een aankondiging met informatie over de film via e-mail. Tot dan blijven de films dus ‘geheim’. Mocht je hem niet ontvangen hebben: de e-mail is na het versturen ook te lezen op deze webpagina.
  • Inloop vanaf 45 minuten voor aanvang met voor Filmclubleden een gratis kop koffie of thee
  • Het Filmclublid ontvangt een zevenrittenkaart, die het toegangsbewijs is voor elke film
  • Het clublid krijgt, indien gewenst, een filmpaspoort uitgereikt waarin hij of zij de films kan recenseren.

We verheugen ons je te mogen verwelkomen bij De Filmclub. Heb je nog vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op via filmclub@groningerforum.nl.

Lees hier de e-mails van De Filmclub

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.