Remy is een rat die er van droomt grote kok te zijn.

Maar ratten in een keuken worden helaas niet door iedereen gewaardeerd. Maar dan valt hij met z’n neus in de boter. Samen met Luingini, die achter het fornuis staat, vormt hij in het geheim een team. Eindelijk kan Remy doen wat hij het liefste doet en als de beste kan. In deze vrolijke animatiefilm gaat natuurlijk eerst alles mis maar komt het uiteindelijk weer goed.

Cinemadiner | dinsdag 27 november

Terwijl je geniet van een innemende, hilarische of ontroerende filmhuishit krijg je een heerlijk driegangendiner voorgeschoteld. Film + diner kosten € 37,50, drankjes exclusief.

Let op: kaarten zijn te koop tot maandag 26 november 17.00 uur.

Ondanks dat we het heel leuk vinden om te doen, zou het kunnen dat we een Cinemadiner annuleren. Dit gebeurt als er te weinig aanmeldingen zijn. Uiteraard informeren we je in dat geval tijdig.

Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Duur
180 min
Land
VS
Regie
Brad Bird en Jan Pinkava
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.