Sneaken bij het Groninger Forum, dat betekent dat je een voorpremière van een film te zien krijgt die nog niet in Nederland is uitgebracht. Je hebt hem dus sowieso nog niet in de bios kunnen zien! We verklappen niet welke titel het is, maar aan een ticketprijs van € 7,50 kun je je geen buil vallen, toch?

Als je té nieuwsgierig bent, kun je proberen de titel te raden met behulp van de hints. Deze verspreiden we via deze pagina, facebook of onze wekelijkse filmnieuwsbrief. Elke voorstelling wordt kort ingeleid door onze sneak-programmeur, die je vertelt over het hoe en waarom van zijn keuze.

Wat vindt het publiek van de sneak?

We zijn heel benieuwd wat je van de films vindt, daarom vragen we bij elke sneak om je mening (1 - 5 sterren). Dit zijn de uitslagen van de vorige sneaks:

  • zo 16 sep: Girl (Lukas Dhont, 2018) - 4,23
  • zo 21 okt: Gräns (Ali Abbasi, 2018) - 4,17
  • zo 18 okt: Beautiful boy (Felix van Groeningen, 2018) - 4,21

Hints voor zondag 16 december

Horrorliefhebbers opgelet: deze hilarisch foute kerstfilm én wereldwijde festivalhit wil je niet missen. Trek dus je lelijkste kersttrui aan en neem al je vrienden mee! We wish you a campy christmas.

Kersttrui aan = gratis drankje!

1675

Agenda

Zondag 16 december
20:00 tot 21:37
Zaal 4
€ 7,50
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.