Griezelen in Virtual Reality: durf jij?

Het is aardedonker om je heen, ergens gaat een deur krakend open... Wat komt er op je af? Zijn het zombies, creepy clowns, of...? En waar is ook alweer je pistool? En waarom is het zo donker?!

Deze zevende editie van Playground: Virtual Reality staat helemaal in het teken van Halloween. De hele avond gillen en griezelen met de meest spannende, waanzinnige, gekke maar ook grappige horror games en experiences, allemaal in Virtual Reality natuurlijk. Kom en huiver!

 

Een voorproefje uit het programma

Horror en Virtual Reality is een gouden combinatie! We hebben voor VRightNight: Haunted Playground weer een waanzinnige selectie gemaakt van games en films voor allerlei VR platforms. Huiver en griezel en maak ondertussen kennis met de HTC Vive, de Oculus Rift, PlaystationVR, de Samsung Gear VR én de net verschenen Oculus Go!

The abandoned school - VR zombie shooter game

VR multiplayer waarin je met z’n tweeën opgesloten zit in een oud schoolgebouw. Gelukkig heb je een wapen bij je, want op weg naar de uitgang word je tegengehouden door zombies. Het worden er steeds meer en je gaat het alleen redden als je goed samenwerkt. Komen jullie er levend uit?

The abandoned school - VR zombie shooter game

Death horizon

Wil je de mensheid redden? In Death Horizon is in het geheime laboratorium een dodelijk virus uitgebroken en alle medewerkers zijn veranderd in hongerige vleesetende monsters. Vind de reactor en stop het virus!

Trailer

Death horizon
Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.