Geniet van een heerlijk 3-gangendiner, met een twist: er is een moord gepleegd die je met je tafelgenoten moet oplossen.

Het klassieke moordspel in een modern jasje, want de zoektocht vindt plaats in een virtuele wereld. Omstebeurt zetten jij en je tafelgenoten een VR-bril op en krijgen jullie hints. Alleen door samen te werken tussen de virtuele en de echte wereld zal het je lukken om het mysterie op te lossen. Wie heeft het gedaan? Waar is het moordwapen? Snel, want de tijd dringt!

Kaartverkoop is mogelijk t/m zondag 28 oktober. Het moorddiner vindt plaats aan vierpersoonstafels. Koop je twee kaarten, dan word je met een ander tweetal aan een tafel ingedeeld. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Halloweenprogramma

Aansluitend aan het moorddiner kun je door naar zaal 2 voor VRightNight: Haunted Playground. Hiervoor worden apart tickets verkocht.

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.