Bijna een jaar lang hebben we boeken in de bibliotheek aan de Oude Boteringestraat uitgeleend van Nieuw Gronings Schrijftalent. En de boeken hebben recensies gekregen van de lezers. Wie gaat de titel ‘Gronings Schrijftalent 2018’ volgens de lezers winnen? En welk boek wordt er opgenomen in het reguliere bibliotheekaanbod en krijgt zo de kans op nog meer lezers? Vrijdag 14 december om 16.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt.

Rense Sinkgraven interviewt die middag Doeke Sijens - auteur van o.a. Aangeraakt door een nieuw licht; Alida Pot & De Ploeg - over zijn schrijverschap. En natuurlijk is er de mogelijkheid om met Groninger schrijvers in gesprek te gaan. Het startschot voor ‘Nieuw Gronings schrijftalent 2019’ wordt die middag ook gegeven. Kortom: een feestelijk samenzijn! Kom je ook gezellig langs?

Nieuwsbrief

Zullen we connecten?

Het Groninger Forum gebruikt je gegevens alleen voor de zaken waarvoor je ons toestemming geeft. Vink hieronder aan welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Afmelden te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van ons ontvangt. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via communicatie@groningerforum.nl. We behandelen je gegevens uiteraard met respect. Voor meer informatie, bekijk ons privacyregelement. Door hieronder op Aanmelden of Opslaan te klikken, stem je ermee in dat wij je gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie zal worden overgebracht naar MailChimp voor verwerking. Lees hier meer over de privacypraktijken van MailChimp.